FIRST - Werken in een dynamische stedelijke omgeving.

FIRST - Een gebouw dat tot nieuwe hoogten reikt

FIRST is de nummer 1 kantoorlocatie van Rotterdam. De architectuur is eersteklas, de locatie perfect.

FIRST bevindt zich in het hart van het prestigieuze Central District van Rotterdam. Recht tegenover het Centraal Station: de toegangspoort tot de stad en de deur naar Europa. FIRST, met zijn meer dan 120 meter hoge FIRST TOREN, is een gebouw van zeer hoge kwaliteit met uitstekende voorzieningen, zoals een restaurant en een centrale entree met beveiliging en een receptie.

Architectuur

FIRST is ontworpen door de Amsterdamse architecten De Architekten Cie. De stijl is modern en internationaal, met een klassieke uitstraling.

FIRST bestaat uit drie lagen: FIRST XL vormt de basis en daarboven bevindt zich de FIRST TOREN met zijn middelhoge en hoge secties. De verschillende functies en gebruikers van FIRST zijn subtiel verwerkt in het ritme van de gevel.
Het elegante gebouw past harmonieus in zijn omgeving. FIRST XL, het nieuwe hoofdkantoor van Robeco, spiegelt het Groot Handelsgebouw aan de overkant qua hoogte en volume. De lagere verdiepingen van het gebouw zijn met de stad verbonden via hun mix van openbare voorzieningen, uitnodigende entrees, cafés en restaurants en culturele functies.

Duurzaamheid

Met het oog op de toekomstige gebruikers is FIRST ontwikkeld vanuit een lange termijn visie en filosofie, waarin duurzame gebiedsontwikkeling, kwaliteit en flexibiliteit een belangrijke rol spelen.

In alle aspecten van het FIRST ontwerp zijn de nieuwste praktijken op het gebeid van duurzaamheid terug te vinden. FIRST heeft een systeem voor thermische energieopslag om het gebouw met een zo laag mogelijk energieverbruik te koelen en verwarmen. De investeringen in duurzaamheid hebben ertoe geleid dat FIRST de beoordeling “Uitstekend” heeft gekregen van BREEAM, een van de meest omvattende classificatiesystemen voor duurzaam bouwen.

Eigenaar en beheer

Als verantwoordelijke vastgoedbeheerders ligt de focus van de eigenaar op de behoeften van de huurders, de kwaliteit van het gebouw, het milieu en - last but not least - op commercieel succes. Daarom heeft Union Investment proactieve huurderondersteuning en property management altijd als cruciaal beschouwd.

Union Investment, de eigenaar van FIRST Rotterdam, is een toonaangevende Europese vermogensbeheerder die gespecialiseerd is in open-end vastgoedfondsen voor particuliere en institutionele beleggers.

De vastgoedportefeuille van Union Investment omvat circa 400 panden en projecten in Duitsland en andere Europese landen, Noord- en Zuid-Amerika en de regio Azië-Stille Oceaan. Het bedrijf is momenteel wereldwijd actief in 23 landen.

Lees verder

Service & contact

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de kantoor- en winkelruimtes die beschikbaar zijn voor verhuur.

Verhuur

Simone Hill

Asset Manager Tenant Relations Europe
Union Investment Real Estate GmbH

Valentinskamp 70 / EMPORIO
20355 Hamburg
Germany

simone.hill@union-investment.de

Partners

Cushman & Wakefield

Joiselle Fokker
Adjunct-directeur

Telefoon: +31-(0)1 04 33 35 55
Mobiel: +31-(0)6 53 98 46 38

joiselle.fokker@cushwake.com

Routebeschrijving

FIRST Rotterdam
Weena 760
3014 DA Rotterdam
Niederlande

Naar Google Maps routeplanner